Zorg van de Zaak geeft Rode Kruis Ziekenhuis ruimte op FC Utrecht-shirt

14 mei 2017

Belangrijk ziekenhuis in regio Ijmond krijgt podium in Alkmaar

Tijdens de wedstrijd AZ - FC Utrecht stond zondagmiddag het Rode Kruis Ziekenhuis op de voorkant van het FC Utrecht-shirt. Hoofdsponsor Zorg van de Zaak gaf het ziekenhuis, vanwege zijn belangrijke functie in de regio IJmond, op die manier een podium. Sinds 2014 maakt het Rode Kruis Ziekenhuis deel uit van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Jaap van den Heuvel, voorzitter van de Raad van Bestuur van het RKZ: "Voor onze patiënten streven we naar een zo actief en gezond mogelijk leven. Vanuit die overtuiging bieden onze professionals de beste zorg, 24 uur per dag en in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. In die zin is het RKZ te vergelijken met FC Utrecht: beide streven naar topprestaties.”

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Inwoners van de regio kunnen bij het RKZ terecht voor alle ziekenhuiszorg. Brandwondenpatiënten zijn in de beste handen in het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens. Het RKZ heeft, naast het Brandwondencentrum, ook een gespecialiseerd Obesitascentrum en Huidcentrum. In het RKZ zijn de lijnen kort. Goede samenwerking met regionale en landelijke partners staat bovendien garant voor zorg op maat: specialistische zorg dichtbij en, mocht dat nodig zijn, verwijzing naar meer expertise.
 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

CentralPoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres