Youké op shirts FC Utrecht

9 september 2017

Connectiviteitspartner Tele2 staat plek op tenues eenmalig af aan Youké. 

Zondag, in het duel met Roda JC Kerkrade, speelt FC Utrecht met het logo van Youké op de rug. Als connectiviteitspartner van FC Utrecht heeft Tele2 Youké deze ruimte geboden omdat zij het belangrijk vinden dat maatschappelijke doelen extra aandacht en zichtbaarheid krijgen.
 
Youké begeleidt en behandelt kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen bij opgroeien en opvoeden. De organisatie werkt oplossingsgericht en het liefst dichtbij de cliënt, in zijn eigen leefomgeving. Door het aanbod van Tele2 kunnen een aantal jongeren die begeleid worden door Youké aanwezig zijn bij de wedstrijd. Een bijzondere ervaring voor de jongeren én de organisatie.
 
Youké staat voor sterke jeugd. Ieder kind is oké. Met een eigen talent, kleur en netwerk. Dat is het startpunt van de hulp. De cliënt is de belangrijkste samenwerkingspartner en weet zelf waar de oplossing ligt voor zijn hulpvraag. Youké biedt hulp zo kort als kan, zo lang als nodig, zodat kind en gezin weer veilig zelfstandig verder kunnen. 

20170909_ShirtYouke_0003
20170909_ShirtYouke_0005

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres