Wester en Groenhuijsen bezochten Directors Lounge

3 december 2012

Frits Wester en Charles Groenhuijsen bezochten één van de nieuwe themaboxen van FC Utrecht: De Directors Lounge.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ was Frits Wester te gast in de goed gevulde Directors Lounge van Stadion Galgenwaard. Hier sprak hij de gasten toe over de correlatie tussen politiek en voetbal. Voor de wedstrijd tegen FC Twente werden de gasten in de Directors Lounge ook al toegesproken. Toen door Amerika-deskundige en voormalig NOS-verslaggever Charles Groenhuijsen, die sprak over de presidentsverkiezingen in Amerika.

De Directors Lounge is samen met de Offshore Business Lounge één van de nieuwe themaboxen die dit jaar van start zijn gegaan. Tijdens FC Utrecht – AZ werden beide lounges, met respectievelijk 44 en 24 gasten, druk bezocht. Ook De Loge, De Loge Premium en de overige skyboxen waren tijdens de wedstrijd goed gevuld.

De gasten zagen hoe FC Utrecht in een spannend duel, na een prachtige volley van Mulenga in de 83e minuut, met 2-1 van AZ wist te winnen. Hierdoor zat de sfeer er na afloop van de wedstrijd in Stadion Galgenwaard goed in. De Utrechtse volkszanger Michael Oomen trad na de wedstrijd op in de Business Club op de tweede verdieping en zorgde met Nederlandse jazzmuziek voor een gezellig vervolg van de dag.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres