Welkom bij ‘De 3e helft’

1 december 2011

Geniet van de fantastische band Roger Happel & Friends bij ‘De 3e helft’ na afloop van iedere thuiswedstrijd!

Geniet van de fantastische band Roger Happel & Friends bij ‘De 3e helft’ na afloop van iedere thuiswedstrijd!

Businessleden zijn zondag na de wedstrijd FC Utrecht – FC Twente van harte welkom bij ‘De 3e helft’. 45 minuten na afloop van de wedstrijd gaan de deuren open van de Piet Imboszaal op de eerste verdieping. Deze ruimte is dan omgetoverd tot een mooie, maar vooral gezellige club.

Roger Happel & Friends is een vierkoppige band met uitgebreide ervaring die optreedt met diverse artiesten van wereldniveau. “Tijdens ‘De 3e helft’ is er altijd een gastartiest waarmee we samen optreden en een mooie sfeer neerzetten”, geeft bandleider Patrick Drabe enthousiast aan. “’De 3e helft' is ook een plek waar artiesten soms zo maar binnenvallen en spontaan meedoen. Daarom blijft het programma een verrassing. We spelen een repertoire die de businessleden graag willen horen, we zijn flexibel in het programma!”  

Drabe en zijn bandleden zijn ook iedere vrijdagavond te zien en horen in Dauphine’s in Amsterdam en regelmatig in Panama’s, gevestigd in de hoofdstad. “We treden dan op met gastmuzikanten zoals Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Monique Klemann”, aldus Patrick.

Maar ze doen meer. Zo heeft Roger Happel & Friends onder andere muziek gecomponeerd voor de film De Heineken ontvoering en voor een nieuwe KRO-serie heeft zij de muziek gemaakt. Ook is de band eind december live te bewonderen in de kerstuitzending van ‘All you need is love’.

‘De 3e helft’ is 45 minuten na iedere thuiswedstrijd van FC Utrecht geopend. De band speelt twee sessies van ongeveer een half uur. Ieder businesslid is van harte welkom!

Alvast een voorproefje? Ga naar de website en luister naar de prachtige muziek.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres