Voorbereidingen Ladies Day in volle gang

4 maart 2011

In Stadion Galgenwaard wordt al hard gewerkt aan de Ladies Day voor komende zondag.

De rode loper ligt al klaar voor de modeshow en de stands voor de workshops worden opgebouwd. Voorafgaand aan en tijdens de eerste helft van de wedstrijd FC Utrecht – Roda JC vindt zondag de tweede editie van de Ladies Day plaats. Hiervoor wordt het Ondernemerscafé op de tweede verdieping van Stadion Galgenwaard feestelijk aangekleed.

In de ruimte zijn speciaal voor de dames diverse workshops te bezoeken: Emira verzorgt een bonbons workshop en bij U Shake kan een zelfgemaakte cocktail worden bereid en gedronken. Sushi leren maken kan bij de stand van catering Broere en een glas bubbels is te drinken bij Moët & Chandon.

Op het moment van aftrappen van de wedstrijd om 14.30 uur start een wervelende modeshow met de voorjaarscollectie van Lacoste en Warmbat. De dames vertrekken na afloop niet met lege handen, maar met een ruim gevulde goodiebag.

De Ladies Day in het stadion start om 12.30 uur.

Heeft u nog geen kaart voor de Ladies Day, maar bezoekt u wel de wedstrijd op de hoofdtribune? Vraag dan bij binnenkomst in het hoofdgebouw om een toegangskaart voor de Ladies Day.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres