Vliegende start Mihai Nesu Foundation

24 januari 2012

De Mihai Nesu Foundation heeft vorige week een vliegende start gehad. Tijdens een druk bezochte persconferentie werd de foundation gepresenteerd in Stadion Galgenwaard. Zowel in de Nederlandse als Roemeense media is veel aandacht besteed aan zijn foundation. Mihai heeft heel veel positieve reacties gehad.

Mihai zet zich met zijn foundation in voor gehandicapte mensen en dan met name kinderen in Roemenië die niet over de faciliteiten beschikken die Mihai zelf wel heeft. Daarnaast wil hij kinderen in Nederland en Roemenië ondersteunen om hun voetbaltalenten te ontwikkelen.

FC Utrecht is nauw betrokken bij Mihai en zijn foundation, daarom vinden in nauwe samenwerking met FC Utrecht een aantal activiteiten plaats om geld in te zamelen. Op zondag 19 februari aanstaande is een speciale dag rond Mihai Nesu  georganiseerd. FC Utrecht speelt die zondag de thuiswedstrijd tegen AZ. Mihai viert die dag bovendien zijn negenentwintigste verjaardag. Die zondag gaan we groots uitpakken in en rondom ons stadion. Via collectes, sponsorbijdragen en tal van acties  wordt geld voor de Mihai Nesu Foundation ingezameld.

Een dag later, op maandag 20 februari vindt het Mihai Nesu Gala in Stadion Galgenwaard plaats. Als het goed is heeft u hier een uitnodigingsbrief namens Mihai over ontvangen. Naast een uitgebreid viergangendiner samengesteld en gepresenteerd door de bekende chef-kok Ramon Beuk, live entertainment met onder andere Robert Leroy en Lange Frans, staat er deze avond een veiling op het programma. Alle opbrengsten komen ten goede aan de Mihai Nesu Foundation. De ambassadeurs van de foundation, Dries Mertens, George Ogararu en Willem van Hanegem zijn ook op het gala aanwezig. Uiteraard is Mihai zelf ook aanwezig samen met leden van de selectie en directie van FC Utrecht.

Ook u kunt uw steentje bijdragen aan de Mihai Nesu Foundation. Door een tafel voor dit bijzondere gala te kopen, draagt u bij aan de foundation. Een tafel voor 10 personen is te koop voor € 2.900,-.

Daarnaast zijn wij voor het gala nog op zoek naar unieke veilingstukken. Bent u geïnteresseerd in een tafel of wilt u een veilingstuk aanbieden? Dan kunt u contact opnemen met Monique Koot, via het telefoonnummer 030-8885501 of via de e-mail . Mocht u geen tafel willen nemen, maar toch iets voor de foundation willen doen, kunt u ook een bijdrage storten op rekeningnummer 1678.75.507. Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op www.mihainesufoundation.com.

 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres