Sta Op Tegen Kanker

18 oktober 2011

De uitwedstrijd tegen PSV in het Philips Stadion stond afgelopen zaterdag in het teken van de campagne ‘Sta op tegen Kanker’ van KWF Kankerbestrijding.

De uitwedstrijd tegen PSV in het Philips Stadion stond afgelopen zaterdag in het teken van de campagne ‘Sta op tegen Kanker’ van KWF Kankerbestrijding. Gedurende de dag vonden diverse activiteiten plaats. Zo droegen de kinderen in de line-up speciale ‘Sta op tegen Kanker’-shirts, gingen beide teams met elkaar op de foto achter een groot spandoek om aandacht te vragen voor de actie en was er een speciale rustactiviteit met de leden van de PSV Phoxy Club en de Junior Tigers van FC Utrecht. Tevens stelde PSV boarding beschikbaar aan KWF Kankerbestrijding en was de boarding van maatschappelijk partner Menzis aangepast. Tijdens de rust werd bekendgemaakt dat een bedrag van € 11.000,- was opgehaald met de jaarlijkse collecte in en rond het Philips Stadion. Voor het doelpunt van de maand augustus werd via onsgoeddoel.nl. een cheque ter waarde van € 10.000,- overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. Later op de dag overhandigde Georginio Wijnaldum zijn wedstrijdshirt, waarin de middenvelder speelde tijdens de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo en waarop één letter verkeerd stond, aan de hoogste bieder van de door PSV via eBay georganiseerde veiling. Deze PSV Seizoenclubkaarthouder liet het shirt overhandigen aan zijn 62-jarige vader die ook is getroffen door de ziekte. Het volledige bedrag van de veiling is inmiddels overgemaakt aan KWF Kankerbestrijding.

Buiten de actie rond PSV - FC Utrecht vinden dit najaar nog twee activiteiten plaats. Op 16 november om 20.30 uur is het jaarlijkse tv-programma ‘Sta op tegen Kanker’ te zien, dat KWF Kankerbestrijding in samenwerking met de AVRO uitzendt. En maandag 12 december wordt een stadionloop gehouden, de Phoxy Lichtjesloop. Wanneer PSV 22 januari 2012 naar FC Utrecht komt , wordt eveneens aandacht besteed aan deze actie.

Wilt u samen met FC Utrecht een bijdrage leveren aan KWF Kankerbestrijding, mail dan naar: .

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres