Ready to Eat nieuwe broeksponsor van FC Utrecht

9 augustus 2018

Utrechts bedrijf siert komende twee seizoenen de broek van de FC.

Ready to Eat tekent een tweejarig contract als broeksponsor van FC Utrecht. Het logo van het bedrijf stond afgelopen donderdag in de thuiswedstrijd tegen het Spaanse Levante UD (2-2) voor het eerst op de broek van de Domstedelingen. Ready to Eat is een onderdeel van G.H. Lukassen en Zn, een toonaangevende groothandel in groenten en fruit gevestigd in Nieuwegein.

Trouw lid FC Utrecht Business
G.H. Lukassen en Zn zijn al vele jaren een graag gezien gezicht binnen het netwerk van FC Utrecht Business. Vanuit hun eigen skybox op de vijfde verdieping van Stadion Galgenwaard wordt iedere wedstrijd hartstochtelijk meegeleefd. ‘Ik ben een groot supporter van de FC en ben er trots op met mijn bedrijf de komende twee seizoenen de broek te sieren van het FC Utrecht-tenue’, aldus eigenaar Gert Lukassen.

Ook René Vermeend, Salesmanager van FC Utrecht Business, is blij met de nieuwe broeksponsor: ‘Het is geweldig dat een trouwe sponsor als G.H. Lukassen en Zn de stap zet om broeksponsor te worden. Voor de naamsbekendheid van het merk Ready to Eat zal deze stap ongetwijfeld een positieve uitwerking hebben!’

Over G.H. Lukassen en Zn
G.H. Lukassen en Zn levert groenten en fruit aan de groothandel, retail, markthandel, horeca en de verwerkende industrie in de Benelux. Er wordt samengewerkt met telers uit vele landen, waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Egypte, Spanje, Frankrijk en Italië. Dankzij hechte relaties met de leveranciers kunnen klanten het hele jaar door rekenen op een veilig en breed assortiment groente en fruit, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De verse producten van Ready to Eat zijn in heel Nederland verkrijgbaar bij groentewinkels, supermarkten, versspecialisten en in marktkramen. Meer informatie: www.lukassenagf.nl en www.readytoeat.nl.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres