Rabobank Utrecht en FC Utrecht verbinden Utrechtse ondernemers

7 februari 2017

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen van afgelopen zondag werden nieuwe leden van het zakelijk netwerk van FC Utrecht welkom geheten. Maar liefst 22 bedrijvenklanten van Rabobank Utrecht met in totaal 44 Business Seats maakten gebruik van een speciale actie om de komende 7 thuiswedstrijden van FC Utrecht vanaf  ’t Wed & Waard Lounge te bekijken.
 

Onder het genot van een glaasje prosecco trapten Pieter Leyssius (Directeur Bedrijven Rabobank Utrecht) en Wilco van Schaik (Algemeen Directeur FC Utrecht) de middag af. Tevens verlootte Rabobank Utrecht onder alle deelnemende bedrijven twee Business Seats, winnaar hiervan was Bart Vink van Vink & Partners.
 
Vervolgens werden de aanwezigen rondgeleid door de zakelijke ruimtes van Stadion Galgenwaard. De middag kreeg een prachtig vervolg op de tribune, waar men FC Utrecht dankzij een doelpunt van Andreas Ludwig met 1-0 van sc Heerenveen zag winnen. Daarmee veroverde de club de vierde plek in de Eredivisie. De resterende wedstrijden staan dus in het teken van plaatsing voor de play-offs voor de Europa League.
 
Rabobank Utrecht gebruikt al jaren actief het platform van FC Utrecht business. Een belangrijk en effectief netwerk om in contact te komen met ondernemers uit de regio. De bank heeft als doel om ondernemen te stimuleren en ondernemers verder te helpen door kennis en contacten te delen.
 
Wij heten alle nieuwe leden hartelijk welkom bij FC Utrecht en wensen iedereen een spannende en zakelijk succesvolle tweede seizoenshelft toe! 

Rabobank cheque

Fotobijschrift:
Vlnr; Shirley Klever (Adviseur marketing communicatie Bedrijven Rabobank Utrecht), Pieter Leyssius (Directeur Bedrijven Rabobank Utrecht), Bart Vink (Vink & Partners) en Wilco van Schaik (Algemeen Directeur FC Utrecht).

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres