Projob Workwear kiest voor FC Utrecht

10 juli 2018

'Wij hebben voor FC Utrecht gekozen vanwege de no-nonsense insteling.'

Vanaf komend seizoen zal Texet Benelux toetreden tot de FC Utrecht Business Club. Tevens zal het Belgische bedrijf met hun merk Projob Workwear op de LED-Boarding te zien zijn bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard.
 
Texet Benelux is een producent van functionele werkkleding. Door heel Europa produceren en leveren zij bedrijfskleding gericht op kwaliteit, ergonomie en functionaliteit. Voor bedrijven werkzaam in de bouw, techniek, logistiek én de horeca heeft Texet Benelux bedrijfskleding op maat en helpt ze uw bedrijf met een professionele uitstraling naar uw klanten.
 
De link tussen Texet Benelux en FC Utrecht is eigenlijk vanzelfsprekend aldus Michel Renssen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. ‘Texet Benelux en FC Utrecht hebben beiden een nonsense instelling. FC Utrecht is een club waar hard werken en voorop in de strijd gaan hoog in het vaandel staan en daar kan Texet Benelux zich mee identificeren. Daarnaast is de showroom van Texet Benelux in het nabijgelegen Nieuwegein gevestigd.’
 
Texet Benelux zal seats nemen in de ’t Wed & Waard Lounge van Stadion Galgenwaard. Op de vraag waarom zij juist voor die ruimte hebben gekozen antwoordt Rick Schurink, Salesmanager bij Texet Benelux, het volgende: ‘De ’t Wed & Waard Lounge is een Lounge waar de Utrechtse gezelligheid heerst. Het is een prachtige ruimte, met een informele sfeer. Wij nemen graag onze partners mee naar de wedstrijden van FC Utrecht om ze een onvergetelijke ervaring te bieden.’
 
Tevens zal ProJob Workwear aankomend seizoen op de LED-Boarding staan om meer naamsbekendheid te genereren voor het merk en zodoende de verkopen van hun partners te stimuleren. ‘Met ProJob Workwear identificeren wij ons graag met sterke merken en geloven wij in sportsponsoring. Wij kiezen dan vaak voor sterke clubs en sporters. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking met wereldkampioen wielrennen Peter Sagan en de samenwerking met FC Utrecht’, aldus Schurink.

Bezoek de website www.texet.nl voor meer informatie.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres