Nieuwe BA-leden maken kennis tijdens FC Oranje ontbijt

14 juni 2010

Netweken centraal bij FC Oranje ontbijt voor nieuwe business-leden van FC Utrecht.

FC Utrecht heeft het FC Oranje ontbijt gehouden. Tijdens het ontbijt in het spelershome op de eerste verdieping in Stadion Galgenwaard stond netwerken centraal onder de nieuwe business-leden van FC Utrecht. De ruim twintig aanwezige ondernemers konden op deze manier kennismaken met elkaar, voordat het nieuwe voetbalseizoen echt van start gaat.

Het was de eerste keer dat FC Utrecht een netwerkbijeenkomst organiseerde via een ontbijtbuffet. De club koos tijdens het ontbijt bewust voor een kleine groep van nieuwe afnemers van een skybox, business seats of het Ondernemers Café om hen onderling makkelijker en effectiever nieuwe contacten te laten leggen. 
Na de elevator pitches van de nieuwe business-leden, die tijdens het ontbijt plaatsvonden, kregen de ondernemers een rondleiding door Stadion Galgenwaard en een presentatie van de commercieel directeur van FC Utrecht, Henry Vermeulen. Tevens gaf Vermeulen een korte toelichting op de nieuwe business producten, de Bouw-box en het Ondernemers Café. Tijdens deze bijeenkomst stond het WK natuurlijk ook centraal. De BA-leden voorspelden dan ook de nieuwe wereldkampioen. De winnaars mogen rekenen op een passende prijs van FC Utrecht.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres