Ladies Day bij FC Utrecht

21 februari 2011

FC Utrecht organiseert voor de leden van de Business Club een Ladies Day rondom de thuiswedstrijd tegen Roda JC op zondag 6 maart.

FC Utrecht organiseert voor de leden van de Business Club de tweede Ladies Day rondom de thuiswedstrijd tegen Roda JC op zondag 6 maart. Speciaal voor de vrouwelijke leden van de Business Club of voor de partners van de heren is een speciaal programma voor de dames samengesteld. Na het succes van de eerste editie vorig seizoen, worden de dames dit jaar nog meer in de watten gelegd.

Het programma in Stadion Galgenwaard start 6 maart om 12.30 uur. De presentatie van de Ladies Day is in handen van een bekende Nederlander. Wie dat is, blijft nog een verrassing. Om 13:00 uur starten diverse activiteiten op de tweede etage van het hoofdgebouw. Hier is een gevarieerd aantal bedrijven en organisaties aanwezig om de dames in de watten te leggen. Onder andere Emira, Pink Ribbon, Maison van den Boer, U Shake, Plugged Agency, L'Oréal, Catering Broere, Kralenkoning, Lacoste en Warmbat geven acte de presence. Tevens zijn er verschillende workshop. Om 14:30 uur staat een modeshow met de voorjaarscollectie van Lacoste en Warmbat op het programma.

Na afloop is er voor alle deelnemers een goed gevulde Goodiebag. Deze kan aangevuld worden met onder andere een kortingsbon, cosmeticaproducten, bonbons, een ketting en een armband van Pink Ribbon. Om 15:30 uur gaat de tweede helft van de wedstrijd FC Utrecht – Roda JC van start gaan. De dames kunnen dit tweede deel van de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.

De dames kunnen ook gebruikmaken van een ‘high tea’ bij Restaurant Delano, op de Mariaplaats in Utrecht. De deelnemers worden om 11.00 uur met de officiële FC Utrecht spelersbus vanaf Stadion Galgenwaard naar Delano gebracht. Na afloop worden zij weer teruggebracht naar Stadion Galgenwaard waar het programma om 12:30 start.

FC Utrecht zorgt tijdens de Ladies Day voor de kinderen van de vrouwelijke businessleden en de dames van de mannelijke businessleden. Zo zijn de kinderen in goede handen tijdens de speciale dag voor vrouwen. Vanaf 11.00 uur is de oppas in het stadion aanwezig. Uiterlijk om 18.00 uur moeten de kinderen weer zijn opgehaald. Wie hier gebruik van willen maken kan dit aangeven op het aanmeldformulier.

Kom ook naar de Ladies Day en meld je nu aan!
Klik hier voor het aanmeldformulier.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres