Informatie losse businesstickets seizoen 2018/2019

29 juni 2018

Eerste thuiswedstrijd op 19 augustus tegen PEC Zwolle.

De bal rolt weer! Afgelopen maandag vond op Sportcomplex Zoudenbalch de eerste training plaats, waarmee het seizoen 2018/2019 officieel is begonnen voor FC Utrecht. Na een oefencampagne met wedstrijden in binnen- én buitenland begint het Eredivisieseizoen voor het team van Jean-Paul de Jong op zaterdag 11 augustus met een uitwedstrijd bij landskampioen PSV.
 
De eerste thuiswedstrijd staat een week later op het programma. Op zondag 19 augustus is PEC Zwolle om 12.15 uur de tegenstander in Stadion Galgenwaard. Voor alle thuiswedstrijden van FC Utrecht kunnen uiteraard weer losse Business Tickets worden aangeschaft. Leden van FC Utrecht Business schaffen extra tickets aan tegen een lager tarief dan bedrijven die geen lid zijn van onze Business Club.
 
Toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord
De thuiswedstrijden tegen de ‘traditionele top drie’ raken normaliter in een vroeg stadium uitverkocht. Deze wedstrijden worden respectievelijk gespeeld op zondag 23 december (Ajax), zondag 10 februari (PSV) en zondag 31 maart (Feyenoord). Om teleurstelling te voorkomen raden wij leden van FC Utrecht Business aan tijdig extra Business Tickets bij te bestellen voor deze wedstrijden.

Het volledige competitieprogramma van FC Utrecht vindt u terug op DEZE PAGINA.

Aanschaffen extra Business Tickets
Extra Business Tickets voor losse wedstrijden kunnen door leden van FC Utrecht Business worden aangeschaft via de eigen Accountmanager. Niet-leden bestellen tickets via of door contact op te nemen met de commerciële afdeling via 030 888 55 83.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres