Halve seizoenkaart voor uw medewerkers

5 december 2012

Laat uw medewerkers ook genieten van de thuisduels van FC Utrecht. Al voor € 80,- heeft u voor hen een halve seizoenkaart.

De eerste helft van het seizoen verloopt tot dusver voorspoedig voor FC Utrecht. Zeker in het eigen Stadion Galgenwaard laat de ploeg, gesteund door het enthousiaste publiek, goed voetbal zien. De twaalfde man op de tribunes speelt een belangrijke rol in het succesvolle huidige seizoen.

In de tweede helft van de competitie speelt FC Utrecht nog acht wedstrijden in Stadion Galgenwaard. Vanaf slechts € 80,- kunnen uw medewerkers meegenieten van uw bezoek aan Stadion Galgenwaard, en dus alle thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft bijwonen. Geef uw medewerkers acht bruisende thuiswedstrijden cadeau in de seizoenshelft waarin de prijzen worden verdeeld.

Vóór maandag 17 december bestellen

Als de halve seizoenkaart vóór maandag 17 december besteld wordt, dan geeft het bij de wedstrijd FC Utrecht – Ajax, die op zondag 23 december wordt gespeeld, GRATIS toegang. De thuiswedstrijd tegen Ajax is de laatste jaren een garantie voor succes en spektakel, zoals ook blijkt uit de 6-4 overwinning van vorig seizoen.

Play-offs
Mocht FC Utrecht aan het einde van de reguliere competitie play-offs spelen, dan geeft de halve seizoenkaart geen gratis toegang tot deze wedstrijden. Dit voordeel geldt wel voor de seizoenkaarthouders die aan het begin van het seizoen een kaart voor het volledige voetbalseizoen kochten.

Dit zijn de resterende thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft:
FC Utrecht – Willem II (zo. 27 januari)
FC Utrecht – N.E.C. (zo. 10 februari)
FC Utrecht – Roda JC (za. 23 februari)
FC Utrecht – RKC Waalwijk (za. 9 maart)
FC Utrecht – VVV-Venlo (za. 30 maart)
FC Utrecht – ADO Den Haag (zo. 7 april)
FC Utrecht – NAC Breda (zo. 21 april)
FC Utrecht – Heracles Almelo (zo. 12 mei)

De aanvangstijden worden later door de KNVB bekend gemaakt.
Voor meer informatie, klikt u hier.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres