Halve Seizoenkaart FC Utrecht Business

20 november 2018

Sluit aan bij de bruisende Business Club van de FC.

De FC Utrecht Business Club leeft! Alleen al het afgelopen jaar sloten meer dan 150 bedrijven aan bij de Business Club van de FC. Hierbij gaat het om MKB’ers uit de regio, maar ook om bedrijven die nationaal of internationaal actief zijn. Via FC Utrecht Business krijgen bedrijven de mogelijkheid om hun netwerk verder uit te breiden. Vanaf nu is de halve seizoenkaart van FC Utrecht Business te bestellen, tegen een aantrekkelijk tarief.

Bij afname van een halve seizoenkaart bij FC Utrecht Business bent u verzekerd van alle acht de wedstrijden in de tweede seizoenshelft, waaronder de toppers tegen PSV, Feyenoord en Vitesse. Tevens wordt u automatisch lid van de Business Club en ontvangt u uitnodigingen voor de zakelijke events die in 2019 worden georganiseerd.
Huidige leden van FC Utrecht Business die één of meerdere extra stoelen wensen af te nemen, ontvangen een korting van 10% op de verkoopprijs.

In onderstaand overzicht vindt u de verkoopprijzen voor een halve seizoenkaart per hospitality-concept in Stadion Galgenwaard.

't Wed & Waard Lounge - € 1.199,-
Business Lounge - € 1.999,-
Executive Lounge - € 2.499,-
Real Estate & Building Lounge - € 2.499,-
Offshore Business Lounge - € 2.499,-
Provincie Lounge - € 2.499,-
Young Business Club - € 1.199,-
Directors Lounge - € 2.999,-
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Wenst u meer informatie te ontvangen over de halve seizoenkaart van FC Utrecht Business laat dan uw gegevens achter op www.fcutrechtbusiness.nl/halveseizoenkaartinfo.

NIEUWSBRIEF_ Business- HALVESEIZOENSKAART1819

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres