Geslaagde business trip naar Liverpool

22 december 2010

De leden van de Business Club FC Utrecht kunnen terugzien op een geslaagde twee- of driedaagse trip naar Liverpool.

De leden van de Business Club FC Utrecht kunnen terugzien op een geslaagde twee- of driedaagse trip naar Liverpool. Niet minder dan zo’n 250 ondernemers staken de Noordzee over om de laatste wedstrijd van FC Utrecht in de Europa League bij te wonen.

Natuurlijk vormde de wedstrijd die woensdagavond het hoofdbestanddeel van de reis. De avond mag als onvergetelijk worden gekenschetst. De sfeer in het historische Liverpool stadion aan Anfield Road was fantastisch. Beatles-muziek, het door bijna 40.000 man meegezongen You’ll never walk alone, de massaal hooggehouden sjaals en vooral de steun van de meegereisde FC Utrecht-supporters zorgden voor een geweldige ambiance. Bovendien wist het team van FC Utrecht zich wederom prima staande te houden tegen Liverpool FC.

Ook bijzonder sfeervol was de after party in de Newz Bar in Water Street, vlak bij het Radisson Hotel, het onderkomen van de leden van de Business Club. Op grote schermen verschenen foto’s die eerder waren gemaakt van het Utrechtse gezelschap en werden hoogtepunten getoond van wedstrijden uit het Europese avontuur dit afgelopen half jaar. Een Utrechtse DJ zorgde voor de juiste stemming, die al snel uitgelaten werd. Bijzonder was, dat ‘onze’ Dirk Kuijt met zijn Gertrude ook geruime tijd in de Newz Bar was en uitvoerig de tijd nam met iedereen een praatje te maken en op de foto te gaan.

Samen met deze hoogtepunten, de Beatles Tour en de excursie door het stadion, een dag voor de wedstrijd, vormde de trip naar Liverpool een onvergetelijke gebeurtenis!

klik hier voor een slideshow met een impressie van de businesstrip!

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres