FC Utrecht Golf Event

14 februari 2011

FC Utrecht organiseert op 11 mei het FC Utrecht Golf Event voor de leden van de Business Club.

FC Utrecht organiseert 11 mei het FC Utrecht Golf Event, waarvoor alle Business Club leden voor deelname worden uitgenodigd. Het FC Utrecht Golf Event vindt plaats op de schitterende golfbaan van golfsociëteit "De Lage Vuursche", welke naast het texas scramble toernooi ook decor is voor een clinic en het afsluitende diner. De baan is die dag exclusief vrij gegeven voor de Business Club van FC Utrecht.

In totaal kunnen 125 deelnemers starten op een gun shot om 12.00 uur, de wedstrijd is dan begonnen, de teams lopen door de baan in het teamsponsor poloshirt met de namen van het bedrijf erop. Na afloop is een diner en goed gevulde prijzenkast om deze mooie wedstrijd af te sluiten. Een sponsorpakket bedraagt € 1.000,- excl. Btw en een losse deelname kost 200 euro. Er wordt een clinic georganiseerd voor de businessleden die niet in het bezit zijn van een GVB. Het programma voor de clinic wordt begin maart bekend gemaakt.

Het programma van 11 mei ziet er als volgt uit:
11.00 uur Ontvangst met koffie
12.00 uur Gunshot Golf Event en versnaperingen op de baan
17.00 uur Ontvangst clubhuis met borrel
19.00 uur Barbecue met prijsuitreiking en “Splash for cash”
20.30 uur Aanvang veiling
21.30 uur Einde Golf Event

FC4YOU en Street League
Met het FC Utrecht Golf Event wordt stichting FC4YOU en in het bijzonder het nieuwe Street League project gesteund.

FC Utrecht heeft de ambitie uitgesproken om binnen vijf jaar de beste betaald voetbalorganisatie op het gebied van maatschappelijke activiteiten te zijn. Een prachtige doelstelling waar middels de projecten van stichting FC4YOU vorm aan wordt gegeven.

Vanaf september 2011 start een nieuw project: de FC Utrecht Street League. De Street League is een bijzondere wijkvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar waarbij het om meer gaat dan alleen de sportieve prestaties. De deelnemende teams kunnen ook punten scoren door middel van goed gedrag rondom wedstrijden, of door zich in te zetten voor de buurt. Doel van de Street League is dat, naast het motiveren om jongeren met verschillende sociale of culturele achtergronden met elkaar te laten sporten, het wijkvoetbal ook een bijdrage levert aan de sfeer in de wijk.
Kijk hier voor meer informatie over stichting FC4YOU en haar projecten.

Klik hier om u te verzekeren van een startplek op 11 mei!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lauri Zitman:  of 030-8885504.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres