Exclusief arrangement De Vrienden van Amstel LIVE!

24 november 2011

FC Utrecht biedt u als lid van de Businessclub de gelegenheid het concert van De Vrienden van Amstel LIVE! bij te wonen.

FC Utrecht biedt u als lid van de Businessclub de gelegenheid het concert van De Vrienden van Amstel LIVE! bij te wonen in Ahoy op donderdag 26 januari 2012. Doordat Amstel businesspartner is, kan FC Utrecht dit bijzondere arrangement aanbieden. Speciaal voor Businessleden zijn honderd VIP kaarten beschikbaar. Dit arrangement bestaat uit een busreis, VIP-buffet en een plek op het Amstel VIP-dek  inclusief drankjes.

Leden van de Business Club worden 26 januari om 16.00 uur verwacht bij Stadion Galgenwaard. Vanaf het stadion vertrekt een bus om 16.30 uur naar Ahoy in Rotterdam. Voordat het concert om 20.00 uur aanvangt, is er een VIP-buffet de luxe. Vanaf het Amstel VIP-dek heeft het gezelschap een goed uitzicht op het podium, waar die avond onder anderen Kane, De Dijk, Jan Smit en Van Velzen optreden. De prijs van dit VIP-programma voor FC Utrecht Businessleden is €160,- in plaats van de gebruikelijke €200,-. U kunt zich hier aanmelden voor De Vrienden van Amstel LIVE!

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres