Eerste FC4YOU Footgolf Toernooi

11 oktober 2011

In samenwerking met Stichting FC4YOU organiseert FC Utrecht op woensdag 26 oktober een Footgolf Toernooi.

In samenwerking met Stichting FC4YOU organiseert FC Utrecht op woensdag 26 oktober een Footgolf Toernooi op het Eiland van Maurik. Tijdens dit gezellige en sportieve netwerkevenement kunt u kennismaken met de groep Wajongers die onder de vleugels van de Stichting FC4YOU werken aan een betere toekomst. Het project waaraan zij deelnemen, heet de Dutch Career Cup en is begin september gestart. Samen met het UWV, USG Restart en de Stichting Klein Galgenwaard organiseert FC4YOU dit project om de jongeren te begeleiden bij het binnen een jaar vinden van een baan of stageplaats.

De jongeren trainen 26 weken lang  twee keer per week onder begeleiding van een maatschappelijk trainer bij de Stichting Klein Galgenwaard. Daarnaast worden zij ondersteund door twee jobcoaches van USG Restart. De activiteitencommissie van de FC Utrecht Business Club biedt graag een helpende hand  naast de jaarlijkse financiële bijdragen zoals aan het FC4YOU Charity Gala. Het Footgolf Toernooi biedt kansen voor zowel u als Business Clublid als voor deze jongeren met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de jongeren is dit een geweldige kans om mensen te ontmoeten die zij in hun dagelijks leven niet vaak spreken. Het inspireert hen zeker om zich nog harder in te zetten!

Wat zijn Wajongers
?
Wajongers zijn mensen die sinds jonge leeftijd te kampen hebben met (mentale of fysieke) beperkingen en vallen onder de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten. Hen worden handvatten geboden om sterker in de samenleving te staan. Het bedrijfsleven en de overheden kunnen hen inspireren en adviseren omtrent hun ambities, doelstellingen en de prestaties die ze kunnen en willen leveren.

Programma
De FC Utrecht Business Club heet u van harte welkom vanaf 12.00 uur met een gezamenlijke lunch op golfbaan Pitch&Putt op het Eiland van Maurik. Het 18-holes durende Footgolf Toernooi vangt aan om 13.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Afsluitend vinden een prijsuitreiking en borrel plaats.

De kosten van dit evenement bedragen € 40,00 per Business Clublid (u betaalt ook voor één Wajonger). Aan het Footgolf Toernooi kunnen dertig Business Clubleden deelnemen.

Sponsoring
De mogelijkheid bestaat dat u als bedrijf dit evenement in zijn geheel sponsort voor € 1750,00 (aantal personen x € 17.50 + kosten prijzen etc.).

U kunt zich inschrijven door te mailen naar: . Vermeld hierbij de naam van uw bedrijf, de namen van de aanwezige personen, uw adresgegevens en e-mailadres. Heeft u nog vragen over het Footgolf Toernooi, dan verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen naar . Exclusief voor FC Utrecht Business Clubleden

Graag zien wij u 26 oktober op het Eiland van Maurik!


Adres

Pitch&Putt Golf Maurik
Eiland van Maurik 15
4021 GG Maurik

Routebeschrijving Maurik
Vanaf de A2 (Utrecht - 's Hertogenbosch):
- Afslag 13 Culemborg richting Kesteren (N320).
- Rotonde richting Eck en Wiel, volg ANWB borden 'Eiland Maurik'.

Vanaf de A15
(Rotterdam - Nijmegen):
- Afslag 33 Tiel richting Maurik (N853).
- Rotonde richting Eck en Wiel, volg ANWB borden 'Eiland Maurik'.

Komt u met de pont (Wijk bij Duurstede, Amerongen of Elst) dan kunt u de borden 'Eiland van Maurik' volgen.

Let op:
Toets bij navigatiesystemen het adres Rijnstraat in Maurik in. In het verlengde hiervan ligt 'Eiland van Maurik'. Op het Eiland kunt u de interne bewegwijzering naar Pitch&Putt Golf volgen.

Openbaar vervoer:
Vanaf station Tiel bus 44 richting Rhenen. Uitstappen in Eck en Wiel halte 'Muziektent'. Vanaf daar is het nog ongeveer een half uur lopen (bij de rotonde langs de MCD de Rijnstraat uitlopen en in het verlengde daarvan is het Eiland van Maurik).

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres