Dames enthousiast over Ladies Day

7 maart 2011

De dames die zondag de Ladies Day hebben bezocht, waren enthousiast over dit speciale evenement.

De dames die zondagmiddag de Ladies Day hebben bezocht voorafgaand aan en tijdens de wedstrijd tegen Roda JC, waren enthousiast over dit speciale evenement. Op de tweede verdieping van Stadion Galgenwaard waren tal van bedrijven en organisaties aanwezig om de vrouwelijke bezoekers flink te verwennen met aandacht (massage), culinaire verrassingen of  mooie producten. Het evenement voor vrouwelijke leden van de Business Club en partners van de mannelijke leden werd druk bezocht en de reacties waren zeer positief.

“Op deze manier naar een voetbalwedstrijd gaan, is toch net even wat anders”, zei een bezoekster. “Normaal gaat het natuurlijk maar over één onderwerp als ik hier met mijn man naar toe ga. Nu is er heel gericht aandacht voor de vrouw in de brede zin van het woord. Hartstikke leuk.”

Naast diverse stands met bijvoorbeeld sieraden en chocolade was er een groots opgezette modeshow te zien die begon toen er op het veld om 14.30 uur werd afgetrapt. “Voor mij was de modeshow het hoogtepunt van de middag”, zei een dame. “Nu we gelijk hebben gespeeld tegen Roda mag ik dat toch wel zeggen.”

Bij binnenkomst werden de dames ontvangen met een glas champagne van Moët & Chandon. De bezoeksters van de Ladies Day konden zelf ook aan de slag. Zo verzorgde cateringbedrijf Broere een workshop sushi maken, liet Emira zien hoe je bonbons kan maken en kon er bij U Shake zelf een cocktail worden bereid. Uiteindelijk verliet iedere dame het stadion met een goed gevulde goodiebag.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres