Culinaire avond op historische locatie

21 maart 2017

Genieten in het Muntgebouw.

Op dinsdag 14 maart vond het tweede FC Utrecht Business diner van dit seizoen plaats. Liefst honderd zakelijke gasten van FC Utrecht en mede-organisator Rabobank Utrecht kwamen in het Utrechtse Muntgebouw bij elkaar voor een avond dineren op topniveau. Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. Tot op de dag van vandaag worden hier nog steeds munten geslagen.

Na een aperitief te hebben genuttigd in de centrale hal van het Muntgebouw namen alle zakelijke gasten plaats in de sfeervol aangeklede dinerruimte. Deze ruimte deed vroeger dienst als ‘productieruimte’, de plaats waar nieuwe munten werden geslagen. Algemeen Directeur van FC Utrecht Wilco van Schaik heette samen met Pieter Leyssius (Directeur Bedrijven Rabobank Utrecht) alle gasten welkom. Zij spraken over de samenwerking tussen de club en de Rabobank Utrecht, de verbindingen die zij samen leggen en het belang van netwerkevenementen zoals dit gezamenlijk georganiseerde Business diner.

Voorafgaand aan het hoofdgerecht nam rondleider Marcel namens het Muntgebouw het woord. Hij nam de gasten mee in de rijke historie van deze monumentale locatie en vertelde over de betekenis van geld en geldsystemen. Ook Grootaandeelhouder Frans van Seumeren nam kort het woord en sprak enthousiast over de goede prestaties van FC Utrecht dit seizoen.

De gasten genoten vervolgens van een overheerlijk driegangendiner, terwijl het jazztrio Duende zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond. Na afloop van het diner werd de avond afgesloten met koffie en thee in de centrale hal van het monumentale pand, waarna de gasten na een geslaagde avond huiswaarts keerden.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres