Businessreis naar de Algarve

30 november 2011

Tijdens de winterstop biedt de FC Utrecht Businessclub haar leden een vierdaagse all in reis naar Portugal aan, waar het eerste elftal op trainingskamp is.

De A-selectie van FC Utrecht is tijdens de winterstop op trainingskamp in Portugal van 9 tot en met 14 januari 2012. Het eerste elftal speelt een wedstrijd tegen FC Köln op woensdag 11 januari. FC Utrecht biedt u als lid van de Businessclub de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn en heeft daarom een vierdaagse exclusieve all in reis samengesteld.

Vlakbij Albufeira verblijft u in het vijfsterren Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa. Dit hotel combineert klasse met harmonieus welzijn, waardoor u optimaal kunt ontspannen. Tijdens deze reis kunt u golfen bij Willem van Kooten, zakenman en eigenaar van één van ’s werelds mooiste golfbanen Castro Marim. U bezoekt een portproeverij, trendy restaurants en clubs. Tevens woont u de wedstrijd en een barbecue met de A-selectie van FC Utrecht bij. Naast de rust en het vakantiegevoel biedt deze reis u de gelegenheid op een sportieve manier te netwerken.

Kosten van de reis inclusief transfers, hotel overnachtingen, ontbijt, diner bij aankomst, port/wijnproeven, bezoek voetbalwedstrijd, diner in trendy club, golfen en lunch bij Willem van Kooten en barbecue met spelers is €545,- excl. BTW. De kosten van de reis is exclusief vliegticket. De gemiddelde prijs van een vliegticket inclusief luchthaventax bedraagt € 250,- tot € 300,- en is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wilt u deze reis boeken of meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Lauri Zitman via 030-888 55 04 of per e-mail .

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres