Business Rally 2012 vindt niet plaats

2 mei 2012

Tot onze spijt hebben we moeten beslissen dat de Business Rally 2012 niet plaats zal vinden. Het aantal inschrijvingen voor de rally blijft tot nu toe achter bij de verwachtingen evenals de inkomsten uit sponsoring. In de huidige situatie kan FC Utrecht niet de verantwoordelijkheid nemen voor een eventueel verlies op de rally, hoewel het evenement op zichzelf heel leuk en uitdagend is.

Tot onze spijt hebben we moeten beslissen dat de Business Rally 2012 niet plaats zal vinden.

Het aantal inschrijvingen voor de rally blijft tot nu toe achter bij de verwachtingen evenals de inkomsten uit sponsoring. In de huidige situatie kan FC Utrecht niet de verantwoordelijkheid nemen voor een eventueel verlies op de rally, hoewel het evenement op zichzelf heel leuk en uitdagend is.

FC Utrecht begrijpt dat dit besluit tot teleurstelling leidt, maar op dit moment moet FC Utrecht weer financieel gezond worden en daar past het nemen van onnodige financiële risico´s niet bij.

Ook organisator Nick Martens is teleurgesteld over de beslissing. Hij heeft er alles aan gedaan om de rally te kunnen laten plaatsvinden. Voor alle duidelijkheid: niet hij, maar FC Utrecht heeft deze beslissing genomen. Zodra de club financieel in balans is, zal er in overleg met de businessleden gekeken worden of er wederom behoefte is om een Rally te organiseren.

FC Utrecht vertrouwt erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekent op uw begrip!

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres