BA’s worden onderdeel organisatie FC Utrecht

27 augustus 2010

De Business Associates worden onderdeel van de commerciële afdeling van FC Utrecht. De leden van de BA’s hebben dit besloten.

De businessclub van FC Utrecht, de Business Associates, wordt onderdeel van de commerciële afdeling van FC Utrecht. Na uitvoerig overleg tussen het bestuur van de BA’s en de leiding van FC Utrecht heeft de algemene ledenvergadering van de Business Associates hiertoe vrijwel unaniem besloten.

“Het is mooi dat we in ons jubileumjaar opnieuw een stap in de verdere professionalisering van de club kunnen zetten”, zegt Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht. “We zijn blij, dat het bestuur van de BA’s daar net zo tegenaan kijkt.” Op de commerciële afdeling van FC Utrecht gaat een nieuwe medewerkster, Ilse Starrenburg, samen met haar collega’s de nieuwe businessclub in goede banen leiden. “Maar uiteraard blijven we als FC Utrecht graag gebruik maken van de enthousiaste expertise van de actieve mensen binnen de huidige BA’s. Zij blijven onze gesprekspartners,” benadrukt Van Dop.

Het bestuur van de Business Associates onderschrijft het belang van het herstructureren van de businessclub. ”We hebben op een open en constructieve wijze met de directie en de Raad van Commissarissen van FC Utrecht over de toekomst gediscussieerd”, zegt Frans van Lent, voorzitter van de BA’s. “Ook als BA-bestuur zijn we van mening, dat het vorig jaar vastgestelde vijfjarenplan van groot belang is voor FC Utrecht. Samen hebben we dan ook vastgesteld, dat als de club haar strategisch plan wil verwezenlijken, integratie van de BA’s in de FC Utrecht-organisatie een voorwaarde is en de beste basis biedt om dat doel te bereiken”, aldus Van Lent.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres