Alpe d’HuZes te gast in Directors Lounge

2 april 2013

Een goed gevulde Directors Lounge luisterde naar het boeiende verhaal van Johan van der Waal, voorzitter en koersdirecteur van Alpe d’HuZes.

Afgelopen zaterdag, toen FC Utrecht het thuis opnam tegen VVV-Venlo, was de Directors Lounge in Stadion Galgenwaard weer goed gevuld. De aanwezigen kregen, naast de wedstrijd, een interessant programma voorgeschoteld. Als onderdeel van het programma sprak Johan van der Waal, voorzitter en koersdirecteur van Alpe d’HuZes, de gasten toe over dit goede doel dat zich inzet in de strijd tegen kanker. Net als op het FC Utrecht Netwerkevent van 5 februari, toen Van der Waal de Business Clubleden van FC Utrecht toesprak, luisterden de gasten wederom naar een boeiend en inspirerend verhaal.

Goede doel
Johan van der Waal sprak in de Directors Lounge uitgebreid over het evenement dat op 5 en 6 juni in de Franse Alpen plaatsvindt. Zo vertelde hij over de geschiedenis van het goede doel en gaf hij de gasten een beter inzicht in de organisatie van een event van dergelijke omvang. Na afloop bleken de aanwezigen geraakt door het verhaal en toonden zij zich gul door direct een bijdrage te leveren aan het ‘Team FC Utrecht’, dat meedoet aan de Alpe d’HuZes. Naast deze inzameling in de Directors Lounge werd op diverse plekken in en rondom het stadion geld ingezameld voor het team. In totaal leverde dit ruim € 3000,- op.

Opgeven is geen optie
Alpe d'HuZes is een jaarlijkse actie waarbij deelnemers geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto `opgeven is geen optie´ wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot zes keer toe beklommen. Dit jaar vindt het evenement op 5 en 6 juni plaats en neemt ook FC Utrecht met een team, bestaande uit supporters, werknemers en leden van de technische staf, deel aan dit mooie initiatief.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres