Skyboxen

De skyboxen van FC Utrecht vormen de perfecte locatie om tijdens thuiswedstrijden van de club uw relaties op een exclusieve manier te hosten. De boxen zijn gesitueerd op de vierde en vijfde etage van Stadion Galgenwaard en geven ruimte aan minimaal acht personen. Elke skybox beschikt over een eigen terras dat voldoende ruimte biedt voor uw gasten. Vanuit luxe lederen businessseats kunnen zij, desgewenst met een drankje, de wedstrijd volgen. U kunt de skybox geheel naar eigen smaak inrichten; van zakelijk tot informeel, van vergaderruimte tot grand café. Toegang tot de skybox biedt tevens toegang tot de tweede en derde verdieping, waar de 't Wed & Waard Lounge en Business Lounge (Premium) zijn gehuisvest.

Met huiscateraar Maison van den Boer kunt u per wedstrijd uw eigen cateringmenu samenstellen. Van eenvoudig buffet tot uitgebreid driegangen-menu, helemaal aangepast op de wensen van u en uw gasten. Als skyboxhouder kunt u bovendien comfortabel parkeren kortbij Stadion Galgenwaard.

Niet-wedstrijddag
Buiten de wedstrijden om zijn de skyboxen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag, dagelijks van 08.30 tot 17:00 uur) beschikbaar voor de huurder. Een skybox is hierdoor de perfecte locatie voor bijvoorbeeld het organiseren van trainingen, het houden van vergaderingen en het in een gepaste omgeving ondertekenen van contracten.

Skyboxhouders worden tevens uitgenodigd voor evenementen van FC Utrecht Business.
Voor meer informatie over Skyboxen kunt u contact opnemen met Rene Vermeend, teamlead bij FC Utrecht Business. Rene is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-55742740. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres