Wedstrijdsponsor

Elke thuiswedstrijd van FC Utrecht is voor u een kans uw bedrijf, product of evenement extra onder de aandacht van zowel het publiek als het zakelijke netwerk van FC Utrecht te brengen. Als wedstrijdsponsor koppelt u uw bedrijf aan één van de thuiswedstrijden van FC Utrecht. 

Via het interne TV-circuit kunt u uw boodschap specifiek aan het zakelijke publiek richten en onze stadionspeaker zorgt ervoor, dat u het hele stadion bereikt. Direct na afloop van de wedstrijd krijgt u op het veld een door de spelers gesigneerde wedstrijdbal en gaat u op de foto met de Man of the Match.

Het pakket bevat vier toegangskaarten voor de ’t Wed & Waard Lounge, zodat u uw relaties in een sportief sfeervolle omgeving kunt ontvangen. De ’t Wed & Waard Lounge vormt het ideale decor om op een persoonlijke en informele manier zaken te doen. Voor de wedstrijd kunt u in de ’t Wed & Waard Lounge een hapje eten en wat drinken door de waarde die u op de FC Utrecht Betaalkaart kunt zetten. Verder zit er in uw pakket:
- Vier toegangskaarten voor de ’t Wed & Waard Lounge
- Twee parkeerkaarten voor parkeergarage P3
- Aanbieden van de wedstrijdbal
- Naamsvermelding intern TV-circuit
- Omroepen door stadionspeaker
- Foto op het veld met een speler van FC Utrecht
- Gesigneerde wedstrijdbal

Interesse?
Voor meer informatie over Exposure bij FC Utrecht kunt u contact opnemen met Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-22392855. Wilt u dat Marco contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres