Altijd zichtbaar

Rondom het gehele speelveld kent Stadion Galgenwaard verschillende posities vaste boarding. Zowel posities die zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s als posities die niet zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s, maar wel uw boodschap naar de bezoekers in het stadion communiceren. Daarnaast hebben de verschillende posities uiteenlopende doelgroepen binnen hun bereik.

Hieronder vindt u een kort overzicht van onze mogelijkheden:

Cornerboarding
Deze boarding bevindt zich aan de korte zijde van het speelveld, direct bij de cornervlag. Deze positie is zichtbaar op televisie en genereert vooral veel exposure bij corners, hoge voorzetten, schoten op doel en herhalingen daarvan. Uw reclame-uiting is zichtbaar voor de camera´s van onder andere Eredivisie Live en NOS.

Achterkant LED-boarding
Aan de achterkant van de LED-boarding is vaste boarding gemonteerd. Deze boarding staat op het publiek gericht en is uitermate geschikt voor een business-to-consumer georiënteerd bedrijf/product.

Grachtenboarding
In Stadion Galgenwaard is tussen het veld en de tribunes een gracht. De boarding in de gracht is vanaf de tribune perfect zichtbaar. Er zijn posities die gericht zijn op de businesstribune, maar ook posities die gericht zijn op de drie publiekstribunes.

Poortboarding
De ruimte boven de trapopgangen van de tribunes bieden uw bedrijf ook een reclamemogelijkheid. Om uw reclame stijlvol te laten overkomen, heeft FC Utrecht ervoor gekozen op deze posities reclame in de clubkleuren rood en wit te houden.