LED-boarding

Via FC Utrecht kunt u een miljoenenpubliek bereiken! Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht namelijk over 216 meter LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s niet te missen en geeft u dus de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen. LED-boarding is uitermate geschikt voor:
- Opbouwen en uitbreiden van naamsbekendheid
- Ondersteuning bestaande mediacampagnes
- Ondersteuning product en sales promotions

Doordat de reclameboodschap bewegend beeld kan bevatten, ligt de attentiewaarde vele malen hoger dan bij statische boarding. Bovendien kunt u de reclameboodschap gemakkelijk aanpassen aan uw actuele marketingcampagne.
De LED-boarding biedt u optimale exposure bij live-registraties door Eredivisie Live, bij de samenvattingen bij NOS Studio Sport Eredivisie en bij overige samenvattingen en high-lights shows op onder andere FOX Sports, NOS, Eurosport en RTV Utrecht.

Interesse?
Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in exposure bij FC Utrecht dan kunt u voor meer informatie terecht bij Vincent Imhof, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-22393413. Wilt u dat Vincent contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres