LED-boarding

Via FC Utrecht kunt u een miljoenenpubliek bereiken! Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht namelijk over 216 meter LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s niet te missen en geeft u dus de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen. LED-boarding is uitermate geschikt voor:
- Opbouwen en uitbreiden van naamsbekendheid
- Ondersteuning bestaande mediacampagnes
- Ondersteuning product en sales promotions

Doordat de reclameboodschap bewegend beeld kan bevatten, ligt de attentiewaarde vele malen hoger dan bij statische boarding. Bovendien kunt u de reclameboodschap gemakkelijk aanpassen aan uw actuele marketingcampagne.
De LED-boarding biedt u optimale exposure bij live-registraties door Eredivisie Live, bij de samenvattingen bij NOS Studio Sport Eredivisie en bij overige samenvattingen en high-lights shows op onder andere FOX Sports, NOS, Eurosport en RTV Utrecht.

Interesse?
Voor meer informatie over Exposure bij FC Utrecht kunt u contact opnemen met Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-22392855. Wilt u dat Tommie contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres