Exposure

Voetbal is met afstand sport nummer één in Nederland. Op zondagavond met ‘het bord op schoot’ bekijken miljoenen Nederlanders de samenvattingen van ’s lands grootste voetbalcompetitie, waar men wekelijks honderdduizenden voetbalsupporters op de tribunes ziet plaatsnemen. Via sponsoring in de voetbalwereld wordt een miljoenenpubliek bereikt. Op gebied van sponsoring zijn er bij FC Utrecht legio mogelijkheden.

OFFICIAL PARTNERSHIP

Lang, gezond, vitaal, sociaal en zelfstandig samenleven, in schone, veilige, prettige, duurzame en economisch welvarende steden! Dat is ‘Healthy Urban Living’. FC Utrecht draagt hier door middel van haar bereik, rol en impact aan bij. Zij richt zich daarbij op een drietal domeinen, waar u zich als bedrijf bij aan kunt sluiten om samen met de stakeholders de doelstellingen te realiseren. 

LED-BOARDING

Via FC Utrecht kunt u een miljoenenpubliek bereiken! Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht namelijk over 216 meter LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s niet te missen en geeft u dus de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen.

MEER INFORMATIE

VASTE BOARDING

Rondom het gehele speelveld kent Stadion Galgenwaard verschillende posities vaste boarding. Zowel posities die zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s als posities die niet zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s, maar wel uw boodschap naar de bezoekers in het stadion communiceren. Daarnaast hebben de verschillende posities uiteenlopende doelgroepen binnen hun bereik.

MEER INFORMATIE

WEDSTRIJDSPONSOR

Elke thuiswedstrijd van FC Utrecht is voor u een kans uw bedrijf, product of evenement extra onder de aandacht van zowel het publiek als het zakelijke netwerk van FC Utrecht te brengen. Als wedstrijdsponsor koppelt u uw bedrijf aan één van de thuiswedstrijden van FC Utrecht.

MEER INFORMATIE

SPONSOR AANVOERDERSBAND

Elke wedstrijd gaat hij voorop in de strijd: de Aanvoerder. Dit seizoen speelt de aanvoerder van  FC Utrecht zijn wedstrijden met een unieke aanvoerdersband om zijn bovenarm. Niet alleen het logo van de FC staat hierop, ook de wedstrijd wordt vermeld. Bedrijven kunnen dit seizoen de aanvoerdersband sponsoren en ontvangen na afloop van de wedstrijd de gesigneerd band uit handen van een (oud-)speler van FC Utrecht.

MEER INFORMATIE