Het FC Utrecht Business Team staat voor u klaar

Het FC Utrecht Business Team staat voor u klaar en verschaft graag informatie over de diverse Hospitality en Exposure mogelijkheden van de club. 

Wij komen graag bij u langs. Contacteer een van de collega's van het FC Utrecht Business team en wij nemen direct contact met u op voor het maken van een afspraak. 

RENE VERMEEND

SENIOR ACCOUNT MANAGER

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-55742740

"Graag heten wij u van harte welkom bij de FC Utrecht Business Club, het leukste en grootste zakelijk netwerk van Midden-Nederland.”

TOMMIE VAN ALPHEN

SALES MANAGER

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-57578442​

“Vanuit mijn functie als Sales Manager bij FC Utrecht kom ik graag in contact met landelijke opererende organisaties. Samen met u kijk ik graag naar een samenwerking op het gebied sponsoractivaties die aansluit bij zowel de wensen van uw organisatie als die van FC Utrecht.”

ALEXANDER PRENT

SALES MANAGER

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-83143802

“Vanuit mijn functie ben ik opzoek naar duurzame relaties. Los van het enorme bereik en de impact die de club heeft, denken wij vooral mee met onze sponsoren. Of het nou gaat om het behalen van marketing & sales doelstellingen of onze uitstekende hospitality faciliteiten inzetten voor uw relatiemanagement, ik help u graag verder.”

MICHEL RENSSEN

SALES MANAGER

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-12831376

"Stadion Galgenwaard is dé plek waar ondernemend Utrecht e.o. samenkomt. De Business Club van FC Utrecht is er voor alle bedrijven: van klein tot groot en van regionaal tot internationaal. Graag komen wij met u in contact om te kijken op welke manier FC Utrecht uw bedrijf kunt helpen met het bereiken van diverse doelstellingen. Met een lidmaatschap van de Business Club FC Utrecht ontmoet u niet alleen ondernemers, maar kunt u ook samen met uw relaties genieten van de wedstrijden en entourage in Stadion Galgenwaard."

SANNE PATER

ACCOUNT MANAGER MAATSCHAPPELIJK

STUUR EEN E-mAIL

Telefoonnummer: 06-40979325

JASPER JACOBS

SALES & MARKETING COÖRDINATOR

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-22393202

"De FC Utrecht Business Club is een warm bad voor zowel regionale als landelijke bedrijven. Wij kunnen u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken, uw netwerk te vergroten en/of uw relatiebeheer naar een hoger platform te tillen. Dit alles uiteraard met een rood-wit tintje en voetbal als gemeenschappelijke deler!"

 

ESMEE VAN ZWOL

COÖRDINATOR BUSINESS EVENTS & SUPPORT

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-22393413

LYDIA SMIT

PROJECT MANAGER FC UTRECHT BUSINESS

STUUR EEN E-MAIL

Telefoonnummer: 06-57098731

"Wilt u met uw merk, product of dienst in de harten van mensen komen? Met FC Utrecht kunnen wij kijken hoe wij uw doelgroep kunnen activeren!"