Bulthuis: “Het was een heerlijke wedstrijd”

9 december 2013

Linksback Dave Bulthuis kopte FC Utrecht vorig seizoen langs PSV: "Met negen man sleepten we uiteindelijk de overwinning uit het vuur."

Zondag staat FC Utrecht – PSV op het programma. Een duel dat vorig seizoen in het voordeel werd beslist door FC Utrecht. Kort nadat Anouar Kali na zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd, was het linksback Dave Bulthuis die de bal achter PSV-doelman Przemyslaw Tyton kopte.

“Het was een gelijk opgaand duel en leek in 0-0 te eindigen”, blikt Bulthuis terug op die wedstrijd. “Tommy Oar gaf een voorzet die ik met mijn hoofd schampte en in de goal liet verdwijnen. Met negen man sleepten we uiteindelijk de overwinning uit het vuur. Het was een heerlijke wedstrijd.”

Bulthuis is positief over de kansen van FC Utrecht tegen PSV komende zondag. “We hebben nu zeker weer kans op een goed resultaat. PSV heeft jonge spelers en steekt momenteel niet in een beste vorm. Als we de juiste instelling hebben en hard voor elkaar werken, pakken we PSV.”

In de FC Today van FC Utrecht – PSV lees je zondag een volledig interview met Dave Bulthuis.

Voorverkoop in volle gang
Heb jij geen seizoenkaart van FC Utrecht, maar wil je toch aandachtig toeschouwer zijn bij de wedstrijd FC Utrecht – PSV, koop dan een kaartje in de voorverkoop. Deze is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht-(s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag, via de overige kanalen tot en met zaterdag. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Parkeerkaart
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek in de nabijheid van Stadion Galgenwaard? Bestel dan -hier- een losse parkeerkaart voor P3 (Parkeergarage Sporthal). Een parkeerkaart kost € 15,-.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres