Bezoek bekerduel met SC Cambuur voor maar 15 euro

5 december 2013

FC Utrecht en SupportersVereniging FC Utrecht nemen deel van de kosten voor hun rekening waarmee buscombikaart op 15 euro komt.

Supporters van FC Utrecht bezoeken het bekerduel SC Cambuur – FC Utrecht op woensdag 18 december voor slechts 15 euro. De prijs van de buscombi bedraagt 19 euro, maar FC Utrecht en SupportersVereniging FC Utrecht betalen per supporter beiden 2 euro. Zodoende betaalt de supporter slechts 15 euro. Dit geldt voor iedere supporter van FC Utrecht, ongeacht of hij of zij lid is van één van de supportersverenigingen.

“We hebben gezamenlijk gestreden om de wedstrijd om 20:00 uur te laten aanvangen en willen dan ook tezamen de wedstrijd bijwonen”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Samen met onze supportersvereniging doen wij een geste door de prijs voor de buscombi voor onze supporters te drukken. Niets staat een goedgevuld uitvak in dit belangrijke bekerduel in de weg.”

Voorzitter Teun den Hartog van SupportersVereniging FC Utrecht sluit zich aan bij de woorden van Van Schaik: “De voorwaarden voor een mooie bekerpot zijn gecreëerd. We spelen op het oorspronkelijk vastgestelde tijdstip en de prijs is ernaar om met de bus af te reizen. Ik verwacht net als in Deventer een vol uitvak in Leeuwarden!”

FC Utrecht, SupportersVereniging FC Utrecht en True Support doen daarnaast een donatie aan 3FM Serious Request.

Buscombi: 15 euro
De kaartverkoop voor het duel SC Cambuur – FC Utrecht is vandaag gestart. Kaarten voor de verplichte buscombi zijn te verkrijgen tot en met 17 december, via de bekende kanalen: FC Utrecht Fanshop, TicketBox en online. Voor de laatste optie klik je -HIER-.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres