Ayoub: 'Keihard knokken'

10 december 2014

Middenvelder Yassin Ayoub van FC Utrecht kijkt uit naar duel van zondag.

Voor FC Utrecht staan twee uitduels in Noord-Holland voor de boeg. Voordat over anderhalve week naar Alkmaar wordt afgereisd, nemen de Utrechters het aanstaande zondag in Amsterdam op tegen Ajax. FCUtrecht.nl blikt met de 20-jarige middenvelder Yassin Ayoub vooruit op het treffen in de hoofdstad.

“Wat we in Amsterdam moeten doen, is keihard knokken”, spreekt middenvelder Yassin Ayoub van FC Utrecht klare taal, vooruitblikkend op de uitwedstrijd van zondag tegen Ajax. “Als PEC Zwolle er kan winnen, kunnen wij dat ook. De verschillen zijn in de Nederlandse Eredivisie erg klein. Iedereen maakt een kans, ook tegen Ajax. Dat is dus wat we moeten uitstralen.”

Afgelopen weekend greep FC Utrecht op eigen veld mis tegen Heracles Almelo, dat via messcherpe counters een 2-4 overwinning op de Utrechters boekte. Ayoub nam bij een 1-1 stand een strafschop, die door Dennis Telgenkamp werd gestopt. “Natuurlijk baal je van een gemiste penalty”, kijkt Ayoub er nog even op terug. “Het is daarna zaak je zo snel mogelijk te herpakken. Ik wil zondag laten zien dat zo’n misser een incident is.”

“Natuurlijk hebben we het met elkaar gehad over wat er niet goed ging tegen Heracles Almelo. We geloven in ons eigen kunnen en zijn gebrand om goede resultaten neer te zetten”, vervolgt Ayoub. “We reizen méér dan honderd procent strijdlustig zondag af naar de Arena.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres