De nationale ploeg van Australië heeft zich geplaatst voor het WK 2014 in Brazilië. Het versloeg dinsdag Irak met 1-0 en verzekerde zich daarmee van een WK-ticket. Tommy Oar startte in de basis en maakte de negentig minuten vol. Michael Zullo zat de hele wedstrijd op de bank bij de Socceroos.

De Australiërs hadden het moeilijk en de wedstrijd stevende af op een gelijkspel. De ommekeer kwam in de 82ste minuut toen de zojuist ingevallen Josh Kennedy de enige treffer van het duel maakte. Toen hij scoorde brak de vreugde los in het uitverkochte stadion in Sydney. Het resterende deel van de wedstrijd verdedigde de ploeg van FC Utrecht-aanvaller Oar met succes de voorsprong.

De kans is de groot dat volgend jaar Tommy Oar, Adam Sarota en Michael Zullo aanwezig zijn op het WK in Brazilië. Het wereldkampioenschap in Brazilië start volgend jaar op 12 juni.