Alflen: 'Erg ontevreden over uitslag'

4 oktober 2014

Trainer/coach Robby Alflen van FC Utrecht ziet zijn ploeg op 'enorm zure' manier verliezen van Go Ahead Eagles.

In een spectaculaire wedstrijd trok FC Utrecht vanavond (zaterdag) aan het kortste eind tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer/coach Robby Alflen ging met 2-3 onderuit tegen het team uit Deventer.

“Ik heb pak ‘m beet 55 minuten lang genoten van een heel goed FC Utrecht”, zei trainer/coach Robby Alflen van FC Utrecht tijdens de persconferentie na afloop van het duel met Go Ahead Eagles, dat door zijn team op een 2-0 achterstand werd gezet. “Toen we met 2-0 aan de leiding gingen, was er geen vuiltje aan de lucht, zou je zeggen”, concludeerde Alflen.

De oefenmeester van de Utrechters zag zijn ploeg in de eerste helft tal van kansen krijgen, maar niet scoren. Dat gebeurde pas in de eerste paar minuten van de tweede helft twee keer. “Terwijl we eigenlijk bij rust al met 2-0 of 3-0 voor hadden moeten staan”, vond Alflen. Die zag na de 2-1 van Deniz Türüc de wedstrijd omdraaien. “Na de 2-1 ging bij ons alles weg en ging Go Ahead Eagles draaien. We leken twijfels te hebben bij het vooruit verdedigen. De 2-2 viel nadat Robbin Ruiter al drie fantastische reddingen had verricht.” En in de slottellen van de partij werd het nog 2-3. “Enorm zuur”, vond Alflen.

“We zetten 55 minuten lang goed druk vooruit, kregen kansen. Daarmee was ik heel tevreden. Maar over de uitslag van de wedstrijd ben ik uiteraard heel erg ontevreden.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres