FC Utrecht O16 start de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag O16 vandaag met veel goede bedoelingen. Maar na twintig minuten lijkt de praktijk weerbarstiger dande theorie. Veel onnodig balverlies en weinig samenhang kenmerken de wedstrijd van Utrecht-kanten daar zou de rest van de eerste helft, zo blijkt nadien,  ook geen verandering in komen.

Dat spelbeeld vertaalt zich na een half uur spelen zelfs, na wel heel slecht uitverdedigen, in een Haagse voorsprong, 1-0, en Utrecht weet daar tot aan de rust weinig tegenover te stellen.
In de rust worden de puntjes nog eens op de “i” gezet, maar het duurt zeker nog een minuut of tien voordat Utrecht er in slaagt om het heft enigszins in handen te nemen. Niet dat er sprake is van hoogstaand voetbal maar de Utrechters proberen met man en machtde score tenminste in evenwicht te brengen. En halverwege de tweede helft slaagt de ploeg daar in. Een goede actie op rechts laat de rechterspits niet onbenut en zo wordt het dus weer gelijk.

Maar veel meer dan dat weet FC Utrecht vanmiddag niet te bewerkstelligenen het is tegen een ook wel zeer pover spelend ADO Den Haag dan ook zonder meer teleurstellend dat er twee punten voor FC Utrecht verloren gaan.overige uitslagen en stand