Achter de schermen: FC Utrecht bij Van Gils

15 oktober 2014

Unieke sfeerimpressie van bezoek selectie aan Van Gils.

De spelers, trainers en personeelsleden van FC Utrecht zijn ook dit seizoen te bewonderen in de stijlvolle kleding van Van Gils. De samenwerking tussen de Utrechtse Eredivisionist en het Nederlandse modemerk is onlangs tot wederzijdse tevredenheid verlengd.

Tijdens een bezoek dat de voltallige selectie van FC Utrecht vorige week bracht aan het hoofdkantoor van Van Gils in Breda werd de verlenging van de samenwerking officieel bezegeld.

“Van Gils is een topkledingmerk, dat na een uitgebreide herpositionering zeer sterk in de markt staat”, stelt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “De nieuwste trends weet Van Gils feilloos te vertalen in haar kleding. En kleding maakt nog steeds de man en dat is enorm belangrijk voor onze uitstraling als club. Niet alleen FC Utrecht draagt kostuums van Van Gils, ook het Nederlands Elftal. Dat geeft nog maar eens aan dat Van Gils alleen voor de top gaat. Een mooi compliment voor FC Utrecht. ”

Op zijn beurt is ook Arnaud Miltenburg, Head of Sales van FC Utrecht, verheugd met het feit dat de samenwerking tussen de voetbalclub en het modemerk wordt voortgezet. “FC Utrecht en Van Gils zijn merken die uitstekend bij elkaar passen”, weet Miltenburg. “FC Utrecht vindt uitstraling heel belangrijk en is wat dat betreft bij Van Gils aan het juiste adres.”

“Waar we deze zomer een zeer succesvolle periode hebben gehad met het Nederlands Elftal in Brazilië – styled by Van Gils – zijn we ontzettend trots dat we ook dit jaar weer de selectie van FC Utrecht mogen kleden”, zegt Brigitte Vroemen, Manager Wholesale en Retail Benelux van Van Gils. “Wij zijn ervan overtuigd dat we weer een zeer stijlvolle collectie hebben gecreëerd waarmee de spelers, trainers en personeelsleden van FC Utrecht er dit seizoen in elk jaargetijde weer prachtig gekleed bij lopen.”

Een cameraploeg van Van Gils maakte een uniek 'achter de schermen-item' van het bezoek dat de selectie van FC Utrecht aan Van Gils bracht. Bekijk het hier: 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres