Winnaars T-shirt actie Olympisch weekend

10 april 2007

Tijdens het Olympisch Weekend probeert de gemeente Utrecht zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Dit evenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Op tal van plaatsen, bij verenigingen en buurthuizen zijn er gratis toegankelijke sportactiviteiten.

Actie
Vorig jaar is tijdens deze week een T-shirt actie uitgeschreven onder de deelnemers. Elke deelnemer werd gevraagd een ontwerp in te leveren. De winnaar zou zijn/haar eigen ontworpen T-shirt op een bijzondere wijze ontvangen. Drie winnaars zijn uit de bus gekomen, namelijk Marleen Blomsma, Maartje Bruinewoud en Arianna Storoni. De gelukkigen waren op 8 april jl. uitgenodigd om de wedstrijd van FC Utrecht-Willem II bij te wonen. Tijdens de rust kregen zij op de middenstip hun eigen T-shirt uitgereikt uit handen van de mascottes van FC Utrecht en Etienne Shew-Atjon! Winnaars, nogmaals van harte gefeliciteerd!

OW 2007
Dit jaar zal in het weekend van 20-22 april het Olympisch Weekend 2007 plaatsvinden. Er zijn op dit moment al 60 verenigingen en 9 wijken die zich opgegeven hebben. Dit betekent dat er rond de 80 sport- en beweegactiviteiten in de stad zullen zijn.

De aftrap van dit weekend is op 20 april met `Mission Olympic, The City` op de Richard Krajicek Playground aan de Marco Pololaan. The City, een initiatief van NOC*NSF en Coca-Cola Nederland, is een mobiele sportstad voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar oud. In the City kan er onder professionele begeleiding gratis kennis gemaakt worden met allerlei verschillende sporten. Kijk voor tijden waarop je welkom bent op www.missionolympic.nl.

Op zaterdag 21 en zondag 22 april zetten de sportverenigingen en de wijkwelzijnsorganisaties hun deuren weer wagenwijd open. Op deze manier kan iedereen weer gratis kennismaken met het sport- en beweegaanbod van jullie stad.

Ga voor het complete programma naar www.olympischweekend.nl, of kijk in de programmakrant die medio april huis-aan-huis wordt verspreid.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres