Vrouwen FC Utrecht verliezen van FC Twente

21 september 2007

De Vrouwen van FC Utrecht zijn er niet in geslaagd hun eerste thuisoverwinning te boeken. Onder toeziend oog van ruim zevenhonderd toeschouwers won FC Twente met 0-2. Lees het verslag en bekijk ook de samenvatting van FC UtrechtTV.

FC Utrecht kwam snel op achterstand door een doelpunt in de derde minuut van Anouk Dekker. De vrouwen van FC Utrecht probeerden vervolgens het spel te maken en druk uit te oefenen op de Twentse verdediging. Er werd een aantal goede kansen gecreëerd door FC Utrecht, alleen werd er niet uit gescoord. FC Twente wist in de slotfase van de wedstrijd nogmaals te scoren. Invaller Janneke Bijl maakte zes minuten voor tijd het tweede Twentse doelpunt.

Ondanks de nederlaag blijft FC Utrecht in de Eredivisie Vrouwen op de vierde plaats in het klassement staan. 

FC Utrecht speelt donderdag 4 oktober weer een thuiswedstrijd op Sportcomplex Zoudenbalch. Dan is SC Heerenveen de tegenstander.

Opstellingen:
FC Utrecht: Angela Christ, Miranda Verrips, Anouk Hoogendijk, Renee de Vries, Roos Kwakkenbos, Miranda Loeff (Loes Smeets) Gilanne Louwaars, Merel Snoeck, Manon van den Boogaard, Shirley Smith, Mandy Versteegt

FC Twente: Anne Garretsen, Lorca van der Putte, Marloes de Boer, Carola Winter, Mirte Roelvink, Amber van der Heijde (Janneke Bijl) Marije Brummel, Marlous Pieete, Marieke van Ottele (Malenthe Lugtmeier) Anouk Dekker (Anneloes Kock) Sylvia Smit

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres