FC Utrecht O14 wint oefenwedstrijd

2 december 2018

O14 oefent verdienstelijk tegen Almere City O15.

De eerste helft speelden de Domstedelingen tegen een oudere leeftijdscategorie en na de rust speelden de bezoekers met ook hun gehele onder 14 spelers zoals afgesproken. Het werd een eenzijdige en sportieve wedstrijd voor FC Utrecht wat afsloot met een 5-0 zege. In de beginfase moest keeper Kay Notenboom nog handelend optreden en pakte een terecht gegeven strafschop. Een prachtige aanval werd vlak voor rust afgerond door Elvic Jager die zijn maatjes beloonde gezien de mooie aanvalsopbouw. 1-0.

Aanvoerder Jesse van de Haar benutte feilloos een penalty (ook deze was terecht) en zo werd gerust met een 2-0 voorsprong. Negen keer werd er gewisseld aan de kant van FC Utrecht en ook Almere City bracht een zes frisse wissels het veld in.

In de tweede helft werd achterin de nul gehouden en kon keeper Sidney Lovers daarover heel tevreden zijn. Voorin werden twee prachtige goals gescoord door Nazjir Held (snoekduik met het hoofd na assist van Xavi Spies) en Rayyan Koubini (afstandsschot) nadat Held al via een makkelijk gegeven strafschop de 3-0 had aangetekend. Al met al een regelmatige zege van de Domstedelingen die zelden in de problemen kwamen en de heilige ‘nul’ op het scorebord hielden.

Na de wedstrijd stond de Sinterklaasviering op het programma met mooie gedichten en originele cadeau’s. Het ‘cadeaupapier’ van David Easmon, de mooie surprise bal die Luka Cracau kreeg, het prachtige gedicht van Quinn voor Xavi en die van Alvaro voor teammanager Wilco waren enkele hoogtepunten van de middag.

Komende week staat de oefenwedstrijd op het programma tegen Excelsior onder 14. Op naar hoger, beter, sneller, meer.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres