FC Urecht O14 schiet ook met scherp in oefenpot

8 december 2018

Tien-klapper voor O14 in oefenwedstrijd. 

Op veld 7 werd er kort voor 9 uur afgetrapt tegen de leeftijdsgenoten van sbv Excelsior.

Met 8 spelers die wat vaker op dinsdag spelen in de basis werd direct de toon gezet en duurde het niet lang voordat de Domstedelingen een 2-0 voorsprong hadden bereikt. Goed spel was de oorzaak. Doelman Sidney Lovers had een rustige ochtend en hield keurig zijn doel schoon. De ruststand was slechts 2-0 met toch een groot aantal gemiste kansen door de Utrechters. Direct na rust werd laten zien dat scoren een kwaliteit is van de ploeg. Binnen vijf minuten werd de stand op 4-0 gezet en pas na 50 minuten werd er nog 8 maal gewisseld.

De teleurgestelde Rotterdammers hadden de moed eigenlijk opgegeven en dat werd genadeloos afgestraft met nog zes goals van FC Utrecht. Goalgetter Jesse van de Haar noteerde een hattrick in 20 minuten. Milan Paanakker scoorde net als Jesse met het hoofd en Nazjir Held deed zijn naam eer aan en noteerde maar liefst 5 doelpunten.

Al met al lof voor de ploeg die elke minuut streed en ongeacht de hoogte van de score vol gas gaf. Op naar de oefenwedstrijden tegen LRC onder 15-1 en Sparta Rotterdam. We zetten alles op alles.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres